Site Loader

Hledáte bydlení, na které byste nemuseli čekat? Postavení nového domu trvá dlouhou dobu, než se udělá základní deska a samotné základy. Veškeré připojení na sítě a dokončovací práce. Postavit dům trvá rok a půl nebo déle. Podle toho jestli zadáte dům stavební firmě nebo si ho budete stavět svépomocí. Jestli jste vlastníkem pozemku a úřady vám nechtějí povolit stavbu, vyřešte to jinak. Postavte si na pozemek mobilní dům. Když si vyberete z již hotových domů. Stačí se domluvit, kdy vám ho dovezeme a usadíme na předem zpevněnou plochu. Většinou se domy usazují na betonové dlaždice. Není zapotřebí základové desky. Dům tak můžete mít okamžitě a začít bydlet. Pak už jen stačí dům napojit na kanalizaci, připojit přívod vody a elektřiny. Mobilní domy jsou moderní a elegantní. Od klasických domů jsou k nerozeznání.mobilní domy

  • Domy jsou dodávány vybavené nebo bez vybavení. Jestli se vám nebude líbit náš design, můžete si nechat dodat dům prázdný a vybavit si ho podle sebe.
  • Každý dům je vyroben z kvalitní železnou konstrukcí. Tu je možné od domu oddělit.
  • Domy jsou vyráběny podle stavebního zákona a mohou být zkolaudovány. Můžete https://www.evropa2.cz/shows/ceska-volba-do-ceho-muzi-nejcasteji-investuji-penize-i-kdyz-by-nemuseli-1179079 si zažádat o vydání čísla popisného.
  • Některé domy můžete dodatečně upravovat. Můžete si zažádat o změnu místnosti nebo příčky rozdělující místnosti. Nebo o přemístění oken. Lze u nich dělat úpravy.
  • Mobilní domy se vyrábějí k celoročnímu užívání nebo vám mohou sloužit jen rekreačně v příslušnou sezónu. Domy jsou řádně zatepleny a izolovány.
  • V nabídce máme několik typů domů. Lavaro, Relax, Design, Steel a Tube. Nebo můžete volit z domů skladem.

interiér obývacího pokoje
Koukněte na náš prodej mobilních domů. Určitě budete překvapení vzhledem i cenovou relací, ve které se domy pohybují. Domy se dají klasicky připojit na kanalizaci, elektřinu a vodovod. Neváhejte a bydlete ve vlastním se zahradou, terasou a venkovním grilováním.